زنانِ یک فیلم زنانه | مروری بر شخصیت‌های زن در سریال «در انتهای شب» مستند «دوئل» روایتی از مسیر پر پیچ و خم علیرضا حیدری + زمان پخش همه چیز درباره حواشی و فعالیت‌های عجیب «بنیامین بهادری» حضور ۴۰ بازیگر خارجی در فصل دوم «سلمان فارسی» اکران مجدد «آمِلی پولن» برای گردشگران المپیک «پیانو» در راه ایتالیا مدرسه‌ای به وسعت ایران با «میم مثل معلم» از شبکه دو سیما اقتصاد بی‌رنگ هنر | جای خالی حراج‌های هنری در گالری‌های مشهد نقد قطعه «جوکر» از امیر عظیمی و حمید صفت + زمان پخش تئاتر «شابلون» از امروز به روی صحنه می‌رود (۲ مرداد ۱۴۰۳) صحبت‌های وزیر ارشاد درباره معیار‌های تلویزیون، سینما و شبکه نمایش‌خانگی جدایی «قنبر از صنم» هم به داد گیشه نرسید | نگاهی به فروش سینما‌های استان در اولین ماه تابستان هشت بذر برای کاشتن یک درخت اعلام فهرست فیلم جشنواره تورنتو جزئیات مراسم یادبود سومین روز درگذشت «سعید راد» ماجرای زنی که سوژه پادکست جنایی شد! مجموعه شعر «تو و من و شب» را بخوانید «حبس مجرد» در جمع هشت فیلم پرفروش داستانی «هنر و تجربه»
سرخط خبرها

بازگشت ۳۰ اثر تاریخی به کشور از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون | خرداد امسال ۵۵۰ هزار گردشگر خارجی به ایران آمدند

  • کد خبر: ۱۷۲۸۰۹
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
بازگشت ۳۰ اثر تاریخی به کشور از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون | خرداد امسال ۵۵۰ هزار گردشگر خارجی به ایران آمدند
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری، پس از جلسه هیات دولت از بازگشت ۳۰ اثر تاریخی به کشور از ابتدای دولت فعلی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در جمع خبرنگاران گفت: تاکنون ۳۰ اثر تاریخی بازگشته است و در همین راستا مجسمه سرباز هخامنشی به کشور برگشت.

وی در ادامه تاکید کرد: به دنبال دستور رئیس جمهور و اقدامات خوب دولت در خصوص آزادسازی سواحل که با موفقیت در کشور انجام شد، از جمله وظایف وزارت میراث فرهنگی و گردشگری تهیه طرح‌های گردشگری سواحل بود که طرح‌های زیادی ارائه و بررسی شد. جمع‌بندی این شد که با توجه به تعدد دستگاه‌های صاحب نظر در حوزه گردشگری باید یک تصمیم گیرنده واحد در بخش گردشگری ایجاد شود.



وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: خوشبختانه در لایحه برنامه توسعه این مشکل حل شد و فرماندهی واحد به وزارت میراث فرهنگی واگذار شد. تشکیل شورایی در هر استان پیش‌بینی شده که بناست استانداران ریاست این شورا و مدیران کل میراث فرهنگی استان‌ها دبیری این شورا بر عهده داشته باشند و میان همه دستگاه‌ها در هر استان، هماهنگی ایجاد کنند. این شورا می‌تواند حرف نهایی را در هر استان زده و مشکلات مطرح در حوزه میراث فرهنگی را رفع کند.

ضرغامی همچین در خصوص بنا‌های فرهنگی تصریح کرد: بر اساس گزارش‌هایی که دریافت کرده‌ایم، این بنا‌ها وضعیت خوبی ندارند؛ بنابراین در معاونت میراث، یک کارگروه ویژه ایجاد کردیم تا نظارت بر ابنیه تاریخی را بر عهده گرفته و به دستگاه‌های مستقر در آن‌ها تذکر بدهد تا بر اساس قوانین موجود موظف به نگهداری و بازسازی ابنیه تاریخی با منابع خودشان باشند. دستگاه‌ها فکر می‌کنند باید با اعتبارات میراث اقدام به بازسازی کنند در حالی که اینگونه نیست و باید با منابع خود ابنیه تاریخی را بازسازی کنند.

وزیر میراث فرهنگی درباره اشیای تاریخی که به صورت غیرقانونی از کشور خارج شده بیان کرد: این موضوع یک استراتژی در وزارت میراث فرهنگی است و آن را پیگیری می‌کنیم. در نشست سال گذشته که در عراق برگزار شد و ۱۰ کشور صاحب تمدن در آن حضور داشتند، پیشنهادی مطرح کردم و تصویب شد اشیای تاریخی کشور‌ها که به صورت غیرقانونی خارج شده باید با فوریت به این کشور‌ها برگردانده شود.

ضرغامی درباره آمار ورود گردشگر به کشور در خرداد امسال گفت ۵۵۰ هزار گردشگر خارجی خرداد امسال وارد ایران شد خوبی که افتاد علی رغم اغتشاشات سال گذشته اتفاقی که خوب بود و رخ داد این بود که در دو ماه اول سال گذشته که قبل از اغتشاشات بود افزایش ۵۵ درصدی گردشگر به کشور داشتیم در خرداد امسال ۵۵۰ هزار گردشگر وارد کشور شد حال آنکه در دو ماه نخست امسال روی هم رفته ۸۵۰ هزار گردشگر خارجی به ایران آمد هرچند که برخی کشور‌های اروپایی مانند فرانسه اعلام کردند ایران نوتراول است و تمام تلاش خود را کردند که گردشگر به ایران نیاید حال خود فرانسه گرفتار این مسئله شد اینکه می‌گویند و مکرو و مکر الله خود مکرون است و کشورشان گرفتار آشوب آتش سوزی و غارت شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->